Despre Noi

100% cu si despre cantat sau Karaoke 

Locul in care vii atunci cand vrei sa canti sau vrei sa asculti pe cineva care vrea sa cante. Un loc cu si despre Karaoke. La Tunes gasesti pasiunea pentru voce la cote maxime.

Oferim urmatoarele: multe zambete, oameni fericiti, bauturi bune, ceva piese cunoscute si bineinteles karaoke. Tunes este acel loc unde muzica preferata se asculta si se canta.

La Tunes vei intalni, artisti profesionisti, artisti in devenire, studenti, avocati, judecatori, doctori, agenti de vanzari etc. Avem si finalisti, castigatori sau concureti la XFactor si Vocea Romanie. Media de varsta nu exista, avem doar dragostea pentru muzica, iar asta ne face sa fim fericiti cand va vedem.

Oferim si serviciul Tunes Training – daca esti profesionist in devenire, student la canto, concurent la un show/concurs etc; si vrei sa te antrenezi, suna-ne. Venim special pentru tine, ca tu sa te antrenezi, fara nici un fel de costuri suplimentare.

Avem un program simplu, Karaoke in fiecare seara de Luni pana Luni, doar ca in timpul saptamanii incepem mai devreme, pe la 21.30-22.00, iar in weekend in jur de 23.00. Vineri si Sambata la Tunes avem ” Late Night Voices”, o petrecere de karaoke in adevaratul sens al cuvantului, e mai multa… pofta de viata. Speram ca te-am facut curios, daca vrei sa vezi mai multe intra pe pagina noastra de Facebook si vezi imagini si video din Tunes. Iti multumim ca ai citit acest text si iti uram o zi plina de amitiri exceptionale

Descopera mai multe pe Facebook si Youtube

Daca vrei sa ramai la curent cu toate evenimentele de la Tunes cel mai bine este sa ne dai un Like, un follow sau subscribe. Iti multumim ca ai ales Tunes.